BACK
Vi søger en indkøbselev

Vi søger en indkøbselev

Her laver vi det, som markedet og vores kunder har brug for, før de ved, at de har brug for det. Vil du med på vores innovative vækstrejse?

Vi har fokus på udvikling – i mere end én forstand

Vi er en danskejet virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for finishing og konvertering af grafiske maskintryk, og vi ved, at vi laver de bedste maskiner på markedet. Udover grafiske maskiner bygger vi også special maskiner f.eks. til fremstilling af fleksible plastsolceller og sikkerhedsdokumenter Men vi kan altid blive bedre. Derfor leder vi løbende efter nye talenter, som har lyst til at blive en del af den spændende vækstrejse, vi er på.

GM – Converting Made Easy

Vi er 130 dygtige medarbejdere i alt, herunder ca. 20 i vores udviklingsafdeling, og holder til i nye, lækre produktionsfaciliteter i Birkerød. Vores mål er at blive etiketteindustriens foretrukne partner – et mål, som vi arbejder aktivt mod ved fx at udvikle markedets mest effektive løsninger. Altid med fokus på intelligent og kompakt design og ROI.

Herudover er vi ved at reorganisere hele organisationen og har flere udviklingsplaner i støbeskeen. Planer, som alle medarbejdere får stor indflydelse på.

Her får du fingrene helt ned i maskineriet

Hos GM er den agile metode i højsædet – uanset om du arbejder med udvikling, produktion eller administration. Alle medarbejdere får en grundig introduktion og træning i vores maskiner, mens vores udviklere fx arbejder side om side med produktionen og nærmest udvikler maskinerne, mens de bliver produceret.

Sådan sikrer vi, at vi er på forkant – fordi vi alle kender vores maskiner og deres funktioner. Og fordi alle spiller en vigtig rolle i hverdagen og bidrager til, at vi når vores langsigtede mål.

Personalegoder og et godt socialt sammenhold

Hos GM får du mere end kompetenceudvikling og dygtige og imødekommende kolleger. Du kan blandt andet også nyde godt af vores frokostordning, Frugtordning, sundhedsforsikring og attraktive lønvilkår.
Vores personaleforening arrangerer Lanparty, sommerfest og julefrokost

Indkøbsafdelingen

Indkøbsafdelingen hos Grafisk maskinfabrik er 3 år gammel og vi er i fuld gang med at strukturere indkøb og lave processer og procedurer for, hvordan man køber ind. Dette giver muligheder for dig, som elev, at være med til at udvikle de fremtidige systemer og lave opgaver som er anderledes.

Vi arbejder tæt sammen med alle afdelinger. Indkøbsafdelingen har en meget vigtig og central rolle i virksomheden.

Indkøb skal sikre at vi i GM køber de rigtig vare (I samarbejde med udviklingsafdelingen), varen kommer til tiden (salgs- og lager samarbejde), faktura er rigtig (Bogholderi), fejl på produkter, som skal rettes (produktion).

Vi er lige nu 3 indkøbere og 2 elever (i turnus) i afdelingen, med masser af erfaring, som du vil kunne nyde godt af.

Vi er meget strukturerede og det sikrer at vi alle bruger systemerne på samme måde og gør det lettere at hjælpe og støtte hinanden.

Du kommer til at arbejde med projekter hvor du får ansvaret for leverandørsøgning, prisforespørgelse, leverandørudvælgelse og indkøb til en række maskiner.

Nogle af de opgaver du finder i vores indkøbsafdeling er:

 1. Udvikling og opretholdelse af leverandørkontakter
 2. Planlægning og gennemførelse af et Indkøb
 3. Forhandling af priser og betingelser
 4. Analyse og vurdering af virksomhedens samarbejdsrelationer i forhold til valg af leverandører
 5. Pris- og kvalitetskontrol
 6. Foretage administrativ behandling af indkøb,


Herunder behandling af købsfaktura, ordresedler m.v.:

 1. Overholdelse og sikring af, at klausuler i kontrakter efterleves
 2. Håndtering af fejl på varer og fejlleverancer
 3. Vedligeholdelse af indkøbssystemer
 4. Betjening af interne afdelinger
 5. Optimering af arbejdsprocesser fx ved anvendelse af Lean
 6. Opdatering af priser og informationer om produkter i fælles it-system
 7. Vedligeholdelse af data om varer og leverandører
 8. Beregning af omkostninger knyttet til indkøbet
 9. Identificering og beregning af indkøbsomkostninger
 10. Anvendelse af IT til lagerstyring
 11. Håndtering af reklamationer/garantisager

 

Ansøgning sendes til:

Allan Olsen, HR-Partner 
E-mail: aol@gm.dk
Telefon: +45 +45 2125 9796