BACK

Vi søger en Teknisk Indkøber

Grafisk Maskinfabrik A/S, søger en erfaren teknisk indkøber. Du får reference til Indkøbschefen, og kommer i det daglige til at arbejde tæt sammen med logistik, planlægning og produktionsledelsen.

Har du erfaring med indkøb til produktion, og vil du have indflydelse på fremtidige processer og ERP-implementering?

Så er Grafisk Maskinfabrik A/S måske lige den mulighed, du har ventet på!

Vi søger en erfaren teknisk indkøber, som får reference til Indkøbschefen. I det daglige kommer du til at arbejde tæt sammen med logistik, planlægning og produktionsledelsen.

 

Ansvar og opgaver:

Du bliver et stærkt bindeled mellem logistik, og produktion og skal være med på vores rejse fra værksted og til fabrik og hvor et nyt ERP system ”IFS” skal implementeres i 2022, mens der skal tænkes LEAN og kostprisoptimering ind i proces, tanke og handling.

Din primær opgave bliver at være at drive vores indkøbsafdelingens ene spor - i samarbejde med en indkøbsassistent og en elev.

Indkøb af bearbejdede emner i plast og alu, stål komponenter, gear- og elmotorer til vores produktionsafdelinger, samt opfølgning på egne indkøb. Endvidere vil du også få ansvaret for løbende analyser af indkøb, med henblik på cost optimering. Derudover vil du i samarbejde med Indkøbschefen, også komme til at stå for prisforhandlinger og forhandling af rammeaftaler.

GM er i proces med outsourcing, og ønsker at vækste vores Pre Assembly ved at købe færdigmonterede maskinenheder hjem, leveret direkte til vores hovedmontage.

Jobbet er meget afvekslende og selvstændigt, og du vil få rig mulighed for at planlægge din egen dag.


DIN PROFIL

 

Vi foretrækker, at du har erfaring med følgende:

  • Erfaring med indkøb af tekniske komponenter og komponenter til stålproduktion
  • Erfaring med håndtering af indkøb til en produktions virksomhed.
  • Erfaring med styring af indkøb i IFS, Dynamics C5 eller lignende ERP system
  • Gode Excel kundskaber
  • Du behersker såvel dansk som engelsk i både skrift og tale på forhandlingsniveau


Som person er du fleksibel, initiativrig og struktureret. Du har overblik, arbejder selvstændigt og kan prioritere dine opgaver i en travl hverdag. Du kan stille krav, og accepterer at dine omgivelser stiller krav til dig. Du er en stærk kommunikator og evner at få afdelinger til at samarbejde på tværs.
Du tilbydes:

Et professionelt miljø med attraktive forhold. Du kan se frem til en hverdag med stort selvstændigt ansvar og mulighed for udvikling. Du bliver en del af et udfordrende fagligt miljø med højt aktivitetsniveau og god stemning. Din arbejdsdag bærer præg af frihed, et inspirerende arbejdsmiljø, en motiveret ledelse samt attraktive arbejds- og ansættelsesforhold.

 

Grafisk Maskinfabrik
Grafisk Maskinfabrik A/S er et familieejet firma, der bygger på de traditionelle værdier inden for dansk design og solidt håndværk. Virksomheden har 40 års erfaring i at levere løsninger til kunder i labelbranchen verden over, og er solidt funderet i viden og indsigt i den grafiske industri.

GM har ambitioner om at være den foretrukne partner i labelindustrien. Ved at kombinere et innovativt miljø med ressourcestærke og engagerede medarbejdere kan GM udvikle og levere markedets mest effektive og værdiskabende konverteringsløsninger. Alle GM’s 130 medarbejdere er vigtige spillere i GM’s stræben for at nå de langsigtede strategiske mål om at blive den foretrukne partner indenfor etiketindustrien.

Vi er 130 dygtige medarbejdere i alt, og holder til i nye, lækre produktionsfaciliteter i Birkerød. Vores mål er at blive etiketteindustriens foretrukne partner – et mål, som vi arbejder aktivt mod ved f.eks. at udvikle markedets mest effektive løsninger. Altid med fokus på intelligent og kompakt design og ROI.
Ansøgning


Hvis du vil søge jobbet eller har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Allan Olsen, HR-Partner 
E-mail: aol@gm.dk
Telefon: +45 +45 2125 9796

Samtaler afholdes løbende, men vi venter gerne på den rette.